Påmelding: Første runde fylt opp
mandag 01. september 2008 20:34
Individuell påmelding til årets Stoltzekleiven Opp startet som annonsert i formiddag, og alle som meldte seg på med e-postadresse i fjor ble tilsendt en e-post om at påmeldingen var åpnet. Allerede etter 8 timer var plassene som ble lagt ut i første omgang fylt opp.

Dersom du ikke har fått meldt deg på enda - fortvil ikke! I begynnelsen av neste uke vil flere plasser bli lagt ut for påmelding - nøyaktig tidspunkt vil bli offentliggjort på stoltzen.no mandag den 8. september om morgenen.

Imidlertid er det fortsatt mange ledige plasser i seedet gruppe. Merk at påmeldinger i seedet gruppe for løpere som ikke er kvalifisert for dette (under 11 minutter de siste 3 år for herrer - under 13 minutter de siste 3 år for damer - enten i hovedløpet eller i Stoltzekarusellen) vil bli slettet. Dette er ingen "påmeldingskø". (Merk: Fordi mange meldte seg på i seedet gruppe uten å høre til der når det ikke var andre ledige plasser, har vi midlertidig stengt mulighet for påmelding i seedet gruppe. Beskjed vil bli gitt på stoltzen.no når det blir åpnet for påmelding i seedet gruppe igjen. Det er fortsatt rikelig med plasser i seedet gruppe - her regner vi med at vi har plass til alle som har tilstrekkelig gode tider fra tidligere som ønsker å løpe).

I morgen tirsdag starter gruppepåmeldingen. Alle som meldte seg på ved hjelp av gruppepåmelding i fjor - eller som har avtalt tilsvarende i år - vil i morgen tidlig bli tilsendt en e-post med brukernavn og passord for å logge seg inn på påmeldingssystemet.

Vi er overveldet over den store interessen for årets jubileumsutgave av Stoltzekleiven Opp - og vi vil gjøre alt vi kan for å finne plass til alle som ønsker å være med.

 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)