Hvem kan delta?

Løpet er åpent for alle personer fra 10 år og oppover. Løperne starter på eget ansvar. Traséen er meget bratt og en må regne med høy puls, så vi fraråder personer med hjerte- og lungesykdommer, astma etc å starte. Vi anbefaler alle å varme opp i minst 20 minutter slik at kroppen er varm og klar til høy puls og god innsats.

Det er ikke nødvendig å være tilsluttet noe idrettslag/organisasjon. Vi anbefaler alle mosjonister til å ta det litt med ro i begynnelsen og det er lurt å gå istedenfor å løpe. Selv de raskeste innrømmer å ha gått. Ta tiden til hjelp og få med deg litt av utsikten og noen av kommentarene fra de mange skuelystne du møter oppe i løypen. Løpet skal være en uhøytidelig konkurranse, en personlig utfordring for den enkelte.

Yngste klasse er G/J 10-11 år: med tidtaking, men ikke rangering. Det er ikke mulig å melde på yngre løpere. Denne klasseendringen er gjort for å komme i samsvar med NIFs Barneidrettsbestemmelser. Med mye folk i løypen er det heller ikke helt uproblematisk å sende løpere yngre enn 10 år opp alene, så vi ber ivrige foreldre om å respektere laveste alder 10 år.

Et godt tilbud til løpere under 10 år er Sandvikenspeidernes Familiedag søndag, dagen etter Stoltzekleiven Opp.

NB! Det er ikke tillatt å bruke staver eller å bære barn i bæremeis . Løypen er full av deltakere og det er trangt om plassen, så andre løpere kan fort bli skadet av staver. Og med bæremeis på ryggen kan en ubalanse fort skape farlig situasjon for både barnet og den voksne.

Bekledning: Bekledning som i vanlig i friidretts-terrengløpskonkurranser. Arrangører forbeholder seg retten til å nekte start hvis vanlig godkjent bekledning ikke følges.  Overkroppen skal dekkes til som vanlig for idrettskonkurranser.

Info til allergikere: Vær obs på at vi ute ved veien har et stort bål som gir til dels mye røyk.

Sist oppdatert ( tirsdag 01. mai 2018 21:21 )
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)