Stoltzekleiven Opp 2020 avlyses!
tirsdag 18. august 2020 20:22

Med bakgrunn i den pågående smittesituasjon og gjeldende restriksjoner, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets arrangement. Stoltzekleiven Opp har vært arrangert uten avbrudd, 41 ganger siden oppstarten i 1979, og det er med meget tungt hjerte vi tar denne beslutningen. 


Vi i arrangørkomiteen har helt fra pandemien kom til Norge i mars, tatt situasjonen på alvor, og valgte tidlig å utsette påmeldingen. Dette ble gjort fordi vi ikke ønsket å havne i en situasjon, hvor vi måtte informere 5-6000 påmeldte løpere om at arrangementet allikevel ikke ble av. Vi ønsket heller ikke å ta imot betaling fra deltakere, mens det enda var stor risiko for å måtte avlyse.

Over sommeren har vi fulgt utviklingen tett, men slik situasjonen har utviklet seg ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets arrangement. Vi har i prosessen rådført oss med både idrettsforbundet og smittevern-myndigheter og fått innspill til hjelp i vår vurdering. Følgende momenter har veid tungt for vår beslutning:

Smittedugnaden - Utallige andre idrettslag, privatpersoner og næringsdrivende har i løpet av 2020 måttet avlyse sine arrangementer og aktiviteter, da blir det mest riktig for oss å etterfølge det ansvaret andre også har tatt før oss.

Folkefesten - Vår ambisjon er hvert år at Stoltzekleiven Opp skal være en skikkelig opptur, med mye folk, heiarop, glade omfavnelser, gruppebilder og generelt stor stemning. Dette ville dessverre ikke ha vært mulig i år.

Sikkerhet - Sikkerheten til både til våre funksjonærer og deltakere veier aller tyngst. Hvert år deltar det over 400 personer over 60 år under Stoltzen, og flere av både våre deltakere og funksjonærer befinner seg i risikogrupper eller arbeider til daglig som helsepersonell. Vi mener blant annet derfor at det ikke ville vært ansvarlig av oss å gjennomføre årets arrangement.

Vi håper at alle har forståelse for denne beslutningen slik situasjonen er. Vi oppfordrer imidlertid alle til å holde treningen ved like, enten på egenhånd eller sammen med gode kollegaer og venner. Ikke minst håper vi at vi sees igjen til neste år, som alltid siste helgen i september, under Stoltzekleiven Opp 2021!

Sportslig hilsen 
Stoltzekleiven Opp
v/ løpsleder Carl Eilert Macody Lund
 

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2024

Neste arrangement går fredag 27.9 og lørdag 28.9.2024

 

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px
 
  
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)