StoltzeStatistikk for Even Lexander

Antall deltagelser2 (i perioden 2023 - 2025)
Personlig rekord12.15 (2023)
Forrige tid12.34 (2025)
ID116130
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbSparebanken Norge
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2025Kalkulator12:34 (1439 m/h)02:02 (1587 m/h, 110 %)05:47 (03:45, 1467 m/h, 101 %)11:03 (05:16, 1302 m/h, 90 %)12:34 (01:31, 1645 m/h, 114 %)
2023Kalkulator12:15 (1476 m/h)01:52 (1729 m/h, 117 %)05:33 (03:41, 1493 m/h, 101 %)10:57 (05:24, 1270 m/h, 86 %)12:15 (01:18, 1920 m/h, 130 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Even Lexander 2025






StoltzeBilder av Even Lexander 2023














Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.