StoltzeStatistikk for Carl Baravelli

Antall deltagelser2 (i perioden 2018 - 2022)
Personlig rekord12.33 (2018)
Forrige tid13.20 (2022)
ID99751
TrendSynkende
KlasseHerrer
KlubbFolkehelseinstituttet
SMS Treningslogg0 treninger registrert! Trykk her for registrering av
mobilnummeret ditt, så du kan begynne å bruke
SMS Treningsloggen!

Registrerte mellomtider og analyse

ÅrAnalyseTidMellomtid 1Mellomtid 2Mellomtid 3Sluttid
2022Kalkulator13:20 (1356 m/h)02:05 (1549 m/h, 114 %)05:59 (03:54, 1410 m/h, 103 %)11:31 (05:32, 1239 m/h, 91 %)13:20 (01:49, 1373 m/h, 101 %)
2018Kalkulator12:33 (1440 m/h)02:12 (1467 m/h, 101 %)05:49 (03:37, 1521 m/h, 105 %)10:59 (05:10, 1327 m/h, 92 %)12:33 (01:34, 1593 m/h, 110 %)

løypeprofil- og trasé-sidene finner du informasjon om hvor de ulike mellomtidene taes.

For hver mellomtid er den vertikale hastigheten (i antall meter per time) gitt for denne delen av løypen. Relativ-hastighet på hver mellomtid er også regnet ut og gitt i prosent. For et jevnt løp ligger man på 100 % hele veien, mens en hard åpning gir høye verdier i starten. Det er vanlig å ha lavere vertikal hastighet for den 3. mellomtiden på grunn av de høye trappetrinnene. Mange åpner i hardeste laget.

Da Thorbjørn Ludvigsen satte rekord på 7.54 i 2016 hadde han serien 95-99-95-115 og en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 2286 meter/time. Kristin Størmer Steira hadde serien 107-96-95-107 da hun satte damerekord på 9:35 i 2013 med en gjennomsnittlig vertikal hastighet på 1884 meter/time. Til sammenligning hadde verdensrekordløpene på en vertikal kilometer (per 1/8/2014) hastighet på henholdsvis 1967 meter/time og 1630 meter/time - men da ble det altså løpt mer enn 3 ganger så langt.

Merk! Det forekommer feil i noen av mellomtidene. Dersom sluttid er forskjellig i statistikk og mellomtider, er det tiden fra statistikken som gjelder.

Sammenligning av løpsutvikling utfra mellomtider


StoltzeBilder av Carl Baravelli 2022





StoltzeBilder av Carl Baravelli 2018





Feil i statistikken rapporteres til statistikk@stoltzen.no.