Nye startnumre ledig for grupper!
tirsdag 21. juni 2022 09:39

Etter litt rydding i startlisten har vi frigjort ytterligere 150 gruppeplasser til årets arrangement.

Det er spesielt mange plasser ledig fredags-morgen. Hva med å utfordre dine kollega til vennskapelig dyst en fredag morgen, for en litt annerledes opplevelse. Vi lover blide arrangører god stemning og fint vær så langt det rekker!

For å opprette en gruppe for din bedrift eller vennegjeng, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , dersom dere allerede er registrert, sjekk ledige tider her http://www.stoltzen.no/pmeld/gruppe.php

Det er også fremdeles mange ledige plasser for individuelle løpere, og god mulighet til å finne starttider sammen med familie og venner.

 

 
Bli med på fellestrening!
søndag 19. juni 2022 15:35

 

Det er nå solgt over 5000 startnummer for årets arrangement, og mange har nok allerede lagt planene for hvordan årets mål skal nåes.

Dersom du trenger litt inspirasjon, eller sitter inne med noen spørsmål om forskjellige tips og triks, anbefaler vi at du tar turen onsdag 22.06 kl 18.00 og blir med på fellestrening, ledet av løpsleder Carl Eilert Macody Lund. 

Meld deg på her eller bare møt opp! 

Det vil utover sommeren og høsten bli arrangert flere fellestreninger samt muligheten for å teste nivået i noen testløp, følg med for mer informasjon på et senere tidspunkt. 

 
Fremdeles ledige startnummer!
tirsdag 07. juni 2022 21:17

Det er fremdeles ledige plasser for de som ønsker å sikre seg en plass til årets arrangement! Dette gjelder både fredag og lørdag på litt ulike tidspunkt.

Vi oppfordrer alle til å sende utfordringen videre til venner og kjente, og få dem med! Vi håper i år å virkelig gjenskape den gode stemningen og trykket som har preget målområdet i over 40 år.

 

Bestill plasser direkte eller ta kontakt med oss på epost så prøver vi å hjelpe!

Sjekk ledige tider for individuelle her

Sjekk ledige bolker for grupper her 

 Dersom du ikke finner starttider som passer eller trenger flere plasser enn du klarer å finne, eller ønsker å registreres som gruppe, anbefaler vi å ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen og Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen så hjelper vi etter beste evne.

Mvh Løpsleder

Carl Eilert Macody Lund 

 

 
Gruppepåmelding med stor suksess!
onsdag 01. juni 2022 05:58

 

 Gruppepåmeldingen åpnet på onsdag 1. juni klokken 07.00, og innen to minutter var det "revet vekk" ca 2200 plasser. Med stor pågang måtte vi stenge påmeldingen ca rundt lunsj, og har i etterkant hjulpet alle på ventelisten med å finne plasser.

Akkurat nå er det til sammen 88 gruppe-plasser ledig, og påmelding er åpen. Om din gruppe ønsker flere plasser til en eksisterende bestilling, eller ønsker flere plasser enn det er ledig i en enkelt bolk, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen så ser vi hva som er mulig.

Inkludert  sponsorplasser er det nå solgt ca 3700 plasser, og i løpet av neste uke legges de resterende 2000 plassene ut for salg til individuelle løpere. Vi er veldig fornøyd med at interessen for påmelding er stor etter to år uten fullverdige arrangementer og lover å ta imot dere med samme entusiasme på løpsdagene!

Hvem var de aller ivrigste gruppene?

De rutinerte gruppeansvarlige vet at det er lurt å være raskt ute med bestilling av plasser. Påmelding åpner 07.00 for at flest mulig skal ha mulighet til å sitte klar foran PC-en.

Raskest av alle var ringreven Jon Bruvoll for Team Flopp, 6 sekunder brukte han fra påmelding åpnet til faktura ble tilsendt. Rett bak med 8 sekunder var Torgeir Fadnes for Cowi og Kay Vare Johnsen for Team Proffen.

Innen to minutter  var det solgt ca 2200 plasser til 120 forskjellige grupper, inspirerende!

 

 Om dere ikke har fått kjøpt plasser så er ikke alt håp ute! 

Det er fremdeles noen ledige plasser liggende ute for salg, og i løpet av de neste ukene er det også mulighet for at det åpner seg opp flere plasser. Sjekk påmelding eller kontakt oss på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen dersom du er på jakt etter plasser for din gruppe.

 
TIPS TIL GRUPPER
torsdag 05. mai 2022 17:39

Etter to merkelige koronaår så er det nok mange grupper/bedrifter som kanskje har mistet litt av "piffen" til å mobilisere, trene sammen og glede seg til det som i mange år har vært en viktig begivenhet, nemlig Stoltzekleiven Opp.

Derfor noen tips til grupper/bedrifter:

- Ta initiativ allerede nå til å vekke interessen igjen for å bli med i Stoltzen

- Velg ut en kontaktperson og få korrigert deres kontaktinfo i vårt system: send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

- Markedsfør helgen 30.9 og 1.10 allerede nå

- Dra gjerne i gang ukentlige treninger

- Husk at alle kan være med i Stoltzen: det er kun å klare å gå opp noen trapper....litt mange trapper, men det kan alle klare

LYKKE TIL MED MOBILISERING!

 

 

 
Löplabbet gir de gode rådene
torsdag 05. mai 2022 17:06

På Löplabbet gleder vi oss endelig til et normalt Stoltze-år! Da skal tusenvis av oss slite oss opp til toppen av Stoltzekleiven og bade i den herlige følelsen av at vi har kommet opp!

Det er ikke bare bare å komme seg til topps, men med riktig utstyr og nok trening i Stoltzenkleiven så vil det gå lettere på selve konkurransedagen.

Sammen med arrangørklubben Varegg har vi i Löplabbet Bergen lyst til å hjelpe deg og gjøre deg sterkere og bedre forberedt til Stoltzekleiven Opp i september. Om det er riktig utstyr eller treningstips du ønsker så hjelper vi deg med det i butikken. Vi har allerede hatt noen treningskvelder i Stoltzen og planlegger flere framover. Vi ønsker dere alle velkommen til kurs i Stoltzen nå snart.

Følg oss på sosiale medier og kom innom butikken så får du hjelp med det du trenger for å kanskje ta den persen i år, eller om du bare ønsker å få en god opplevelse opp Stoltzen.

Löplabbets løpeglade univers

 

 

 
PÅMELDING STOLTZEN 2022
torsdag 28. april 2022 19:24

Endelig kan vi ønske velkommen tilbake til en normal Stoltzehelg

Vi har gleden av å ønske velkommen til årets Stoltzekleiven Opp fredag 30.sept og lørdag 1.oktober.

I år blir det en klassisk folkefest i bratthenget: nerver på start, god stemning, slit, herlig lykkefølelse på toppen!

Men først må du sikre deg startnr etter følgende plan:

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 3 av 96

StoltzeBilder

Stoltzekleiven Opp 2023

Stoltzekleiven Opp 2023 arrangeres 29. og 30. september 2023.

 

SMS Treningslogg

6/2Hans Peter Endal 16.00
6/2Endre Tvinnereim15.40
5/2Hans Peter Endal 16.00
4/2Trond Fjeldberg21.00
3/2Frank R. Olsen16.20
3/2Endre Tvinnereim16.19
28/1Endre Tvinnereim16.31
Se mer av loggen

Se også Bedriftskonkurransen - sprekeste StoltzeBedrift

I perioden mai-september deler vi ut månedlige premier til ivrigste løper og sprekeste bedrift. Les mer her.

StormGeo gir deg været i Stoltzen

Mest lest

Samarbeidspartnere

StoltzeLauget

 

  

 
lplabbet logo_190px 
 
 
abb-188
 
 
  
 

 

Arenareklame

 
 

tannlege-rogne

 

 

ForsyningsLauget

forsynings sponsorer_010614

 

 

 AfterStoltz 

 

 

Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss på e-post StoltzeSponsor@gmail.com eller på telefon: Carl Eilert Macody Lund (924 45 531) - Owen Westergård (906 15 850)